2014. január 11., szombat

RUSZNÁK ÉS A 35000 eltünt behajtási ügy és az 500 milliós ügyvédi megbízás






35 ezer parkoló ügy csak úgy eltűnt.

A Böp Kft korábbi jól teljesítő Kézdy ügyvédi irodáját Rusznák 2007 elején gyorsan lecserélte a saját csókos ügyvédi irodájára a Német ügyvédi irodára.

Már akkor azt rebesgette mindeni a Böp Kft-nél azért kellett ilyen gyorsan ügyvédi irodát cserélni,mert a Német ügyvédi iroda Rusznák csókosa és tőlük nagy pénzt kap vissza cserébe zsebbe a megbízásért.

Ha 500 milliót fizetett ki a Böp Kft a szerződés alapján a Német ügyvédi irodának akkor Rusznák tarifáit ismerve abból minimum 10% 50 millió kötött ki az ő privát zsebébe.
Persze a szoci haverjai között biztos osztott tovább is a pénzből.

Igen ám csak a Rusznáknak kifizetett kenőpénz a Német ügyvédi irodának hiányzott és a 35.000 db eltűnt ügy lenyelték saját zsebükre. Gyakorlatilag a 35000 db eltűnt ügy ellenértékének nagy része közvetetten Rusznák Imre zsebébe vándorolt.

Na és ezt a bilit borította ki most az új Böpös vezetés.
Természetesen a régi Böpösök próbálták eltüntetni a nyomokat de mégis kiderült a hiány és a turpisság.

A fő bűnös nem a Német ügyvédi iroda ők csak éltek egy jó lehetőséggel még ha ez bűncselekmény is volt.

A fő bűnös az ügyben Rusznák Imre aki hivatali hatalmával visszaélve nagy kenőpénzért cserébe megkötötte ezt a Böp Kft számára előnytelen szerződést a Német ügyvédi irodával.
De ebben az ügyben nem csak egy ember volt benne ez által Rusznák bűnszervezetben követte el a hivatali vesztegetést,hivatali hatalmával visszaélve.

Milyen vicces a Böp Kft-nél ezek szerint két bűnszervezet is működött egyidejűleg.
A parkolóőri Takácsé és Rusznáké a behatási oldali.



Utószóként szép cég volt ez a Böp Kft gyakorlatilag mindenki lopott,sikkasztott,zsarolt,vesztegetett az igazgatótól kezdve a parkolóőrig.


Belegondolva eltűnt 35000 ügy a cégből 700-1000 millióért!
Csóri parkolóőr akire a gyanúsítás szerint meg 1600 forint van terhelve bizonyítottan,meg remeghet a 5-10 évig terjedő szabadság vesztés miatt….

De reméljük ha a parkolómaffia ügyet Rusznák meg is tudta úszni politikai kapcsolatain keresztül,akkor  ezt nem fogja,mert ez is az ő disznósága.

Nincsenek megjegyzések: